Lägenhet med havsutsikt i Villajoyosa

Lägenhet med havsutsikt i Villajoyosa
258.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Villajoyosa 326 100 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2018 Byggår

Modern lägenhet med terrass i sydläge, allrum och kök i öppen planlösning, 3 sovrum och 2 badrum. Fullt utrustat kök. Förberett för central luftkonditionering. Säljs möblerad. Byggnadsår 2018. Våningsplan 1. Hiss. Gemensam pool.
Garageplats och förrådsrum kan köpas till.
Till den fina sandstranden i centrum är det 200 meter. Nära till all service, som mataffärer, butiker, restauranger, caféer, med mera. Staden har en saluhall och varje torsdag är det marknad.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det bara 35 minuters bilresa. Pendeltåg går varje halvtimme från Alicante centrum och stannar 500 meter från bostadsområdet i Villajoyosa.
Tåget går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google