Lägenhet med havsutsikt i Villajoyosa

Lägenhet med havsutsikt i Villajoyosa
128.000- Euro - Lägenhet
Villajoyosa 410 68 m² 2 Sovrum 1 Badrum 2002 Byggår

Lägenhet i första strandlinjen i ett bostadsområde med gemensam pool och grönområde.
Terrass i läge mot sydväst med utsikt över poolområdet, havet och bergen. Allrum, kök, grovkök, ett sovrum för dubbelsäng, ett litet sovrum som används som klädkammare och ett badrum. Våningsplan 7. Hiss. Byggnadsår 2002.
Finns möjlighet att köpa garageplats som säljs separat för 13 000 €.
Kostnad för det gemensamma 60 € per månad.

Välkommen till vårt kontor i trevliga Villajoyosa. Vi finns sedan 12 år på plats och ger er alltid privat visning.

I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag. Varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa har 13 stränder, varav Playa Paraiso, med en längd av 1060 meter, finns precis intill detta bostadsområde. Playa Paraiso har belönats med en blå flagga och har tillgång för handikappade. Stränder intill är Bon Nou, Cala Mallaeta, el Asparalló och La Caleta.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning, Valor och här finns ett chokladmuseum.
Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Hållplats för spårvagn, TRAM, finns 1500 meter från bostadsområdet, avgång varje halvtimme från Alicante och går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd