Lägenhet med havsutsikt i Villajoyosa

Lägenhet med havsutsikt i Villajoyosa
241.500 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Villajoyosa 328 78 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2008 Byggår

Modern lägenhet med hög kvalitet i material och utförande. Allrum med utgång till terrass 12 m² med utsikt över hav och poolområde, kök komplett med kyl- och frys, ugn, mikrougn, diskmaskin, tvättstuga med tvättmaskin, elektrisk varmvattenberedare, 2 sovrum med inbyggda garderober och 2 badrum. Ett av sovrummen har utgång till terrassen. Stora fönster med skjutpartier. Elektriska jalusier. Markiser. Central luftkonditionering med värme och kyla. Våning 2. Fastighet med hissar. Byggnadsår 2008. Gemensamt grönområde, pool och gym. Vaktmästare.
I priset ingår förråd och garageplats i källarplan.

Endast 2 minuters promenad till närmsta strand. Promenera 10 minuter till den fantastiska sandstranden i Villajoyosa centrum med sin trevliga strandpromenad och vandra i gränderna i den gamla stadsdelen. Livsmedelsbutiker, Mercadona och Mas y Mas, finns inom 10 minuters promenad. Caféer, barer och restauranger inom promenadavstånd.

Villajoyosa är en högst levande stad under hela året. Invånare ca 33 000. Staden har en fantastisk sandstrand, strandpromenad, en marina och fiskehamn. Villajoyosa är bland annat känd för sin choklad, VALOR. Här finns utmärkt shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, golf, vandringsleder, cykling, med mera. Nära till Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Till staden Alicante centrum är det 30 km. Till Alicante flygplats 35 minuters bilresa.
Utmärkt kommunikation med bussar och spårvagn som har förbindelse till Alicante och kusten norrut upp till Denia.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google