Lägenhet med havsutsikt i trevliga Villajoyosa

Lägenhet med havsutsikt i trevliga Villajoyosa
SÅLD 235.000- Euro - Lägenhet
Villajoyosa 415 101 m² 2 Sovrum 2 Badrum 1984 Byggår

Ljus hörnlägenhet med läge mot syd och väst, endast 250 meter från stranden. Lägenheten har allrum, 15 m² inglasad terrass, rymligt kök, liten hall, 2 sovrum och 2 badrum. Det stora sovrummet har en liten balkong. Ursprungligen fanns 3 sovrum, men har byggts om till 2 sovrum.
Lägenheten säljs möblerad. Utsikt över havet från terrassen och från köket är utsikten mot bergen.
Våning 6 av 7. Byggnad med hiss. Byggnadsår 1984. Kostnad för det gemensamma 100 euro per månad.
Gemensamma stora grönområden, stor pool, lekplats och grillplats. Gemensam parkering,
Bostadsområdet är inhägnat.

Närmsta stranden Varador, marinan och fiskhamnen är det 250 meter.. Till den fina stranden i centrum är det cirka 600 meter. Här finns en trevlig, lång strandpromenad med gott om flera utmärkta restauranger, barer och caféer.

Parkeringsplats i garage för två bilar kan köpas till för 25 000 euro.

Välkommen till vårt närliggande kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag. Varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa har 13 stränder, varav Playa Paraiso, med en längd av 1060 meter, finns precis intill detta bostadsområde. Playa Paraiso har belönats med en blå flagga och har tillgång för handikappade. Stränder intill är Bon Nou, Cala Mallaeta, el Asparalló och La Caleta.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladfabrik Valor med chokladmuseum.
Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Hållplats för spårvagn, TRAM, finns 700 meter från bostadsområdet, avgång varje halvtimme från Alicante och går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Dénía.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd