Lägenhet med havsutsikt i La Mata,Torrevieja

Lägenhet med havsutsikt i La Mata,Torrevieja
245.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Torrevieja 1123 75 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2016 Byggår

Ljus lägenhet med utsikt över havet och poolområdet i Aqua Nature. Bostaden består av allrum och kök i öppen planlösning, terrass 10 kvm, 2 sovrum och 2 badrum. Installerad luftkonditionering.
Våning 4 i byggnad med hiss. Gemensamt grönområde med stor pool. Byggnadsår 2016.
I priset ingår möbler samt förråd och garageplats i källarplan.

Endast 150 meter till stranden som är den största i Torrevieja med en längd på 2 363 meter och en bredd på 47 meter. Det finns flera tillgängliga ramper, så det är en strand för alla att njuta av. Det är perfekt för en promenad på morgonen eller för att njuta av den vackra solnedgången över havet. Här finns också naturreservatet Lagunas de La Mata. I närheten finns mataffär, restauranger, barer, apotek, med mera. Till Torrevieja centrum med buss ca 15 minuter.

Tidigare pris 259 900 euro.

Vänligen kontakta oss för mer information. Vi finns på plats för personlig visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google