Lägenhet i Villajoyosa gamla stadsdel

Lägenhet i Villajoyosa gamla stadsdel
110.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Villajoyosa 322 48 m² 2 Sovrum 1 Badrum

I hjärtat av den gamla stadsdelen i Villajoyosa finns denna renoverade lägenhet.
Bostaden har originalgolv samt synliga takbjälkar och trädetaljer som påminner om svunna tider och som ger trivsam känsla. En terrass, 8 m², med kök och grillplats. I anslutning till terrassen finns ett rum med högt i tak samt ett badrum med dusch och golvvärme. En trappa upp till ett loft med en dubbelsäng och utgång till en liten terrass 5,3 m². Ytterligare ett rum med 2 balkonger och en öppen spis, ett rum som kan användas som vardagsrum samt ett sovrum då det finns en bäddsoffa. Installerad luftkonditionering.
Våning 2 och 3. Bra investering för uthyrning.

I framtiden kommer det också att vara möjligt att förvärva lägenheten på våning 1 i samma byggnad, vilket skulle ge möjlighet att äga hela fastigheten.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med pendeltåg TRAM. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda tåglinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 800 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google