Lägenhet i Rocajuna,Torrevieja

Lägenhet i Rocajuna,Torrevieja
99.900 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Torrevieja 1113 54 m² 2 Sovrum 1 Badrum 25 m²

Hörnlägenhet med två terrasser, 25 m² och 12 m² med läge mot sydost och nordost. Lägenheten ligger en trappa upp och består av terrass med viss havsutsikt, allrum med öppen spis och kök i öppen planlösning, 2 sovrum och 1 badrum. Stor stenlagd uteplats på 25 m² i markplan. Bostadsområdet Rocajuna har stor gemensam pool och grönområden.

Rocajuna är ett område som ligger nära havet, mellan Torrevieja och Orihuela Costa. Ett lugnt bostadsområde som har alla typer av tjänster året runt, nära stränderna i Punta Prima, Cala Piteras, Playa Flamenca och La Zenia bland andra. Nära till mataffär, restauranger, barer, apotek, sportcenter, med mera. Till det stora shoppingcentret Zenia Boulevard är det 5 minuter med bil. I detta område kan du också njuta av golfbanorna i Las Colinas, Las Ramblas, Villamartin och Campoamor. Mycket bra förbindelse med väg N-332 och motorvägen AP-7.

Vänligen kontakta oss för information. Vi finns på plats för personlig visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google