Lägenhet i Punta Prima, Torrevieja

Lägenhet i Punta Prima, Torrevieja
139.900 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Torrevieja 1102 102 m² 1 Sovrum 1 Badrum

Lägenhet i ett exklusivt, inhägnat och bevakat bostadsområde med 2 pooler och vackra grönområden. Lägenheten är på våning 1 och består av allrum med öppen spis, kök i öppen planlösning, 1 sovrum och 1 badrum. Från allrum och sovrummet utgång till terrass med yta på 15 m². Garageplats i källarplan. Byggnad med hiss.

Nära alla tjänster som köpcentra, restauranger, butiker och idrottscentra. Punta Prima är precis vid havet, där du kan njuta av vattensporter, underhållning och stränder. Promenadavstånd 5 – 10 minuter till stränderna Cala Piteras 450 meter och Playa Punta Prima 550 meter. Nära till flera golfbanor Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas, avstånd 10 – 15 minuter med bil.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google