Lägenhet i gamla sta’n, Villajoyosa

Lägenhet i gamla sta’n, Villajoyosa
133.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Villajoyosa 317 43 m² 2 Sovrum 2 Badrum

Lägenheten ligger i gamla delen av Villajoyosa och endast 50 meter från den fina sandstranden. Intill finns flera utmärkta restauranger. Det finns en trevlig strandpromenad ända bort till småbåtshamnen och fiskehamnen.
Lägenhet är renoverad och består av allrum med balkong, kök, 2 sovrum och 2 badrum.
Säljs möblerad som bilderna visar, kök med vitvaror och 3 luftkonditioneringsenheter.
Lägenheten ligger 2 trappor upp i en fastighet med totalt 3 lägenheter. Hela fastigheten totalrenoverades år 2018.
Bra möjligheter för uthyrning.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en högst levande stad. Stadens centrum har en fantastisk sandstrand, strandpromenad, en marina och fiskehamn. Promenera utefter strandpromenaden med ett stort utbud av restauranger och vandra i gränderna i den gamla stadsdelen. Villajoyosa är bland annat känd för sin choklad, VALOR.
Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Ta spårvagnen, TRAM, och upptäck alla trevliga platser utefter Costa Blanca från Alicante i söder till Denia i norr. Till staden Alicante är det 30 km. Till Alicante flygplats 40 minuters bilresa.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google