Lägenhet i Gamla stan, Villajoyosa

Lägenhet i Gamla stan, Villajoyosa
126.000 Euro - Lägenhet, Byhus
Villajoyosa 355 75 m² 3 Sovrum 2 Badrum

Lägenhet belägen i hjärtat av gamla stan. Fastigheten är byggd på de gamla stadsmurarna, vilket ger lägenheten en fantastisk utsikt över Medelhavet, flodbädden och bergen. Byggnaden har en stor gemensam takterrass på 150 kvm. Utsikten från terrassen är spektakulär.
Lägenheten består idag av allrum, kök, 3 sovrum och 1 badrum. Köket och ett av sovrummen har utsikt över havet.
Våning 2. Fastigheten har ingen hiss.
Det finns förslag på ombyggnation av lägenheten, till exempel 2 sovrum och 2 badrum eller 3 sovrum och 2 badrum. Se planritningar.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 500 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd