Lägenhet i gamla delen Villajoyosa

Lägenhet i gamla delen Villajoyosa
120.000- Euro - Lägenhet, Byhus
Villajoyosa 342 60 m² 1 Sovrum 1 Badrum

Renoverad lägenhet i ett hus som ligger i den historiska stadsdelen i Villajoyosa. Bostaden har renoverats och består av allrum, terrass, kök, 1 sovrum och 1 badrum.
Fastigheten byggd i suterräng. Ingång från gatan och några få trappsteg upp till lägenheten. Terrass, kök och badrum har läge mot en annan gata och en höjd två våningar från markplan.

Till den fina sandstranden i stadens centrum är det endast 150 meter. I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer och flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagnen går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.
Villajoyosa är också den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd