Lägenhet i Bello Horizonte nära Altea

Lägenhet i Bello Horizonte nära Altea
109.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Altea 177 45 m² 1 Sovrum 1 Badrum

Fin och ljus lägenhet i ett vackert bostadsområde med gemensam pool i Bello Horizonte som är ett lugnt område nära både Altea, La Nucia och Alfas del Pi. Lägenheten ligger en trappa upp från markplanet. Den består av vardagsrum och kök i öppen planlösning, balkong med utsikt över poolområdet, 1 stort sovrum med balkong samt inbyggda garderober och 1 badrum. Lägenheten säljes fullt möblerad och klar för inflyttning. Luftkonditionering med värme och kyla är nyinstallerad år 2016. Alla inventarier och maskiner är max 6 år. Byggnadsår 2004.
Samfällighetsavgift är 83 euro/månad där elektricitet och vatten är inkluderat.
Inhägnat, privat område med reception och egen parkeringsplats. Dessutom finns i området tillgång till simbassäng som är 25 meter lång samt tennisbana.
Avståndet till stranden, Altea, La Nucia och Alfas del Pi är cirka 4 km.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google