Kvartshus med takterrass i Ciudad Quesada

Kvartshus med takterrass i Ciudad Quesada
GOLF 110.000 Euro - Radhus, Parhus / Kvartshus
Ref.nr: Quesada 163 70 m² 2 Sovrum 1 Badrum 2001 Byggår 100 m²

Trevligt radhus med läge intill golfbanan La Marquesa. Huset har hörntomt och består av allrum med kök i öppen planlösning, 2 sovrum och 1 badrum. Det finns en patio, liten innergård med yta 25 m² som har plats för matbord, grill och förvaringsutrymme, en trappa upp till stor takterrass med yta 40 m², privat trädgård och parkeringsplats.
Installerad luftkonditionering med kyla och värme. Säljs med möbler och vitvaror.
Byggnadsår 2001. Huset har delvis renoverats år 2014.
Gemensamt grönområde och pool. Kostnad för det gemensamma 30 euro per månad.

Avstånd till golfbanans klubbhus är 700 meter. Här finns också flera restauranger och barer.
Ciudad Quesada är ett stort bostadsområde och här finns all service, mataffärer, butiker, apotek, banker, restauranger, caféer, med mera. Till byn Rojales är det 2 km som också har ett stort utbud av service. Till de närmsta stränderna i Guardamar del Segura är det 15 minuters bilresa. Avstånd till Torrevieja stad 15 km, till flygplatsen i Alicante 38 km, ca 40 minuters bilresa.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google