Kvartshus med hörntomt i Torrevieja

Kvartshus med hörntomt i Torrevieja
129.000 Euro - Parhus / Kvartshus, Radhus
Ref.nr: Torrevieja 1100 90 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2001 Byggår 150 m²

Fastigheten har allrum, tre sovrum, två badrum, separat kök, förråd, inglasad uteplats på bottenvåningen, terrass på första våningen och takterrass med gäststuga på andra våningen, allt på den 150 m² stora tomten med plats för bil och grill. Sovrummet på första våningen har har tillgång till den stora terrassen. Köket har utgång till sidogården där det finns ett förråd. Föreningen har ett gemensamt poolområde.
Huset säljs möblerat och med luftkonditionering.

Gångavstånd till tjänster som Carrefour stormarknad, Habaneras köpcentrum, restauranger, apotek, biografer och skolor. Nära naturområdet med vandringsleder och cirka 10 minuter med bil till stränderna Playa de la Cura, Los Locos och La Mata.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google