Inflyttningsklar takvåning med havsutsikt i Villajoyosa

Inflyttningsklar takvåning med havsutsikt i Villajoyosa
PRISSÄNKT 420.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 385 190 m² 4 Sovrum 2 Badrum 1 plats för bil 2009 Byggår

Takvåning i två våningar med flera terrasser. Första våningen består av allrum med utgång till en terrass med utsikt mot havet som har yta 8,5 kvm, ett separat kök komplett med vitvaror och tvättstuga, 3 sovrum och 2 badrum, varav ett sovrum med eget badrum, in suite.
En trappa upp till två takterrasser, en med havsutsikt och yta 21 kvm och den andra terrassen med utsikt mot bergen och grannskapet och yta 34 kvm. Här finns ytterligare ett rum, som kan användas som gästrum eller kontor. Total yta inklusive terrasser 190 kvm och boyta 115 kvm.
Luftkonditionering i alla rum. Fastigheten säljs som den är, komplett med möbler och vitvaror och redo för inflyttning.
I priset ingår förråd och garageplats i källarplan. Våning 5 och 6. Fastighet med hiss. Byggnadsår 2009.
Gemensamt grönområde med pool, paddelbana och lekplats för barn.

Residencial Don Pablora har bra läge med alla faciliteter inom gångavstånd. Endast några minuters promenad till sandstranden i centrum av staden och intill finns stranden i Puntes del Moro.
Visning rekommenderas starkt.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er alltid privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Tidigare pris 450 000 euro.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Property Video
  • Video part 1
Karta från Google

Susanne Alberyd