Hus med tre lägenheter nära Alicante stad

Hus med tre lägenheter nära Alicante stad
PRISSÄNKT 239.000 Euro - Villa
Ref.nr: Alicante 495 240 m² 6 Sovrum 4 Badrum 2900 m²

Stort hus med tre separata boende och ett gästhus. Bottenvåning som består av vardagsrum med öppen spis, stort kök, stor täckt terrass med direkt utgång från vardagsrum och kök, 3 sovrum och 2 badrum. Övervåningen har en mindre lägenhet som består av ett litet vardagsrum med utgång till egen terrass, kök i öppen planlösning, 1 sovrum och 1 badrum.
Ytterligare en lägenhet på övervåningen som har ett stort vardagsrum med utgång till stor terrass, separat kök, 2 sovrum som båda har utgång till terrassen och 1 badrum. Här finns ytterligare en trappa upp till takterrassen med utsikt över landskapet och bergen. Dessutom finns ett mindre hus på 25 m²  med grillplats/utekök och en tvättstuga.
Ett stort garage, 49 m², med plats för 2 bilar samt en liten källare på 25 m² under garaget. Terrasser ca 70 m²
Privat pool. Tomt på 2900 m². Fastighetsskatt ca 1200 €/år.
Avstånd med bil till följande områden: Mutxamel 7 minuter, 3 km.
Flygplats ca 20 minuter, badstrand Playa Muchavista 10 minuter (8 km), El Campello 10 minuter (8 km), Alicante centrum 15 minuter (ca 15 km).
Tidigare pris 249 000 euro.

Vänligen kontakta oss för information, vi finns på plats och ger er personlig visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google