Hus med tre lägenheter i Casco Antiguo, Villajoyosa

Hus med tre lägenheter i Casco Antiguo, Villajoyosa
790.000- Euro - Radhus, Byhus
Villajoyosa 222 370 m² 6 Sovrum 5 Badrum

Unikt tillfälle att köpa en fastighet i den gamla stadsdelen i Villajoyosa. Helrenoverat stadshus/byhus med tre moderna lägenheter. Perfekt för uthyrning! Endast 2 minuters promenad till den underbara sandstranden i Villajoyosa.
Hela fastigheten renoverades till en mycket hög standard under 2003.
Lägenheten på bottenvåningen är handikappanpassad och har en boyta på cirka 120 m² som består av ett stort allrum med öppet kök, ett sovrum med badrum, en separat toalett, ett mindre sovrum, ett lagringsutrymme och en liten uteplats. Köket är fullt utrustat med hög standard på kyl, frys, ugn, spis, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Lägenheten är handikappanpassad och har luftkonditionering och centralvärme. Elektriska fönsterjalusier.

Lägenheten på första våningen har en boyta på cirka 120 m² fördelat på ett stort allrum med öppet kök, 2 sovrum med badrum, en separat toalett, ett förråd och en liten balkong. Köket är fullt utrustat med hög standard på kyl, frys, ugn, spis, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Lägenheten har luftkonditionering och centralvärme. Elektriska fönsterjalusier.

Lägenheten på andra våningen har en boyta på cirka 130 m² fördelat på ett stort allrum med öppet kök, 2 sovrum med badrum, en separat toalett, en liten balkong, en trappa som leder ett loft som kan användas som ytterligare ett sovrum eller ett kontor, ett badrum med dusch och en takterrass på 15 m². Köket är fullt utrustat med hög standard på kyl, frys, ugn, spis, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Lägenheten har luftkonditionering och centralvärme. Elektriska fönsterjalusier.
Kontakta oss för mer information och visning.

Villajoyosa är en högst levande stad, det bor mest spanjorer här. Invånare ca 33.000.
Staden har en fantastisk sandstrand, strandpromenad, en marina och fiskehamn.
Villajoyosa är bland annat känd för sin choklad, VALOR. Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Till staden Alicante centrum är det 30 km. Till Alicante flygplats 35 minuters bilresa.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd