Hus i historiska delen av Villajoyosa

Hus i historiska delen av Villajoyosa
PRISSÄNKT 220.000 Euro - Radhus, Parhus / Kvartshus, Byhus
Villajoyosa 336 90 m² 3 Sovrum 1 Badrum

Hus med takterrass i den gamla stadsdelen av Villajoyosa. Huset är fördelat på 3 våningar, en trappa leder oss upp till första våningen med kök och matplats samt en balkong mot gatan. Här finns en braskamin som ger värme till hela huset. Nästa våning finns ett sovrum med dubbelsäng, ytterligare ett sovrum med två sängar som har balkong mot gatan och ett komplett badrum. Tredje våningen har ett bekvämt vardagsrum med terrass och från denna terrass finns en järntrappa som tar oss till toppen av huset med en stor terrass och utsikt över havet och bergen. Huset har totalrenoverats, där många originaldetaljer har bevarats. Ett vackert hus som säljs inflyttningsklart. Till stranden endast 270 meter, 5 minuters promenad. Gott om restauranger och barer i området. Flera mataffärer och många butiker. Staden har en saluhall samt marknad varje torsdag.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Tidigare pris 235 000 euro.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd