Hus i historiska delen av Villajoyosa

Hus i historiska delen av Villajoyosa
214.000- Euro 229.000- Euro - Radhus, Byhus
Villajoyosa 375 100 m² 4 Sovrum 3 Badrum

Utmärkt tillfälle att förvärva ett hus i ett privilegierat läge, i hjärtat av den gamla stadsdelen i Villajoyosa.
Byggnaden består av 5 våningar samt en takterrass. Kök och allrum har utgång till en balkong.
Fastigheten har renoverats, där många originaldetaljer har bevarats, bland annat de ursprungliga golvplattorna och den öppna spisen. Ett hus perfekt för en stor familj eller för uthyrning.
Promenadavstånd till stranden 4 minuter, 220 meter. Nära till restauranger, barer och shopping.

Välkommen till vårt kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd