Hörnlägenhet nära stranden i Villajoyosa

Hörnlägenhet nära stranden i Villajoyosa
169.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Villlajoyosa 331 71 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2006 Byggår

Modern lägenhet i hörnläge som består av allrum och kök i öppen planlösning. I anslutning till allrummet finns terrass med en yta på 12 m². Terrassen är inglasad med skjutpartier som kan öppnas upp helt. Två sovrum med inbyggda garderober och två badrum. Grovkök. Central luftkonditionering.
Lägenheten har totalrenoverats. Köket säljs komplett med nya vitvaror. Säljs delvis möblerad.
Våning 1 av 4. Byggnad med hissar. Byggnadsår 2006.
I priset ingår garageplats i källarplan.
Gemensamt grönområde med stor pool, paddeltennis och lekplats för barn. Fastighetsskötare/vaktmästare 6 dagar i veckan. Kostnad för det gemensamma 58 euro per månad.

Bostadsområdet ligger i ett mycket lugnt område, bara några minuters promenad till stadens centrum.
I närheten finns mataffär, kaféer, barer och restauranger. Promenera till den fantastiska sandstranden i Villajoyosa med sin trevliga strandpromenad och vandra i gränderna i den gamla stadsdelen.
Staden har en fantastisk sandstrand, strandpromenad, en marina och fiskehamn. Villajoyosa är bland annat känd för sin choklad, VALOR.
Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm. Närhet till nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Till staden Alicante centrum är det 30 km. Till Alicante flygplats 35 minuters bilresa.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía med dagliga färjeförbindelser till Formentera och Mallorca.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google