Hörnlägenhet nära stranden i Villajoyosa

Hörnlägenhet nära stranden i Villajoyosa
250.000- Euro - Lägenhet
Villajoyosa 369 113 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2008 Byggår

Rymlig lägenhet i omtyckta föreningen Blaumar med två terrasser och läge endast 500 meter från stranden. Stort allrum med utgång till terrass med utsikt över det gemensamma poolområdet. Rymligt kök med utgång till terrass med tvättstuga. Ett stort sovrum med eget badrum och balkong med utsikt över poolområdet, två sovrum och ett badrum. Alla sovrum har inbyggda garderober. Luftkonditionering via kanaler med kyla och värme.
I priset ingår garageplats och förrådsrum i källarplan.
Våning 1. Byggnad med hissar. Byggnadsår 2008.
Gemensamt grönområde med stor pool, paddel-tennisbana och lekplats för barn. Fastighetsskötare/vaktmästare 6 dagar i veckan.
Kostnad för det gemensamma 168 euro/kvartal. Fastighetsskatt ca 800 euro per år.

Bostadsområdet ligger i ett mycket lugnt område, bara några minuters promenad till stadens centrum.
I närheten finns mataffär, kaféer, barer och restauranger. Promenera till den fantastiska sandstranden i Villajoyosa med sin trevliga strandpromenad och vandra i gränderna i den gamla stadsdelen.
Staden har en fantastisk sandstrand, strandpromenad, en marina och fiskehamn. Villajoyosa är bland annat känd för sin choklad, VALOR.
Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Till staden Alicante centrum är det 30 km. Till Alicante flygplats 35 minuters bilresa.

Välkommen till vårt kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd