Hörnlägenhet nära strand i Torrevieja

Hörnlägenhet nära strand i Torrevieja
154.000- Euro - Lägenhet
Torrevieja 197 76 m² 3 Sovrum 1 Badrum

Möblerad och renoverad lägenhet med totalt 4 rum, kök, grovkök och ett badrum.
Bostaden består idag av ett vardagsrum, en matsal/sovrum, kök, tvättstuga, två sovrum och ett badrum med dusch. Vardagsrum i anslutning till matsalen, båda omgivna av fönster och en terrass med läge mot sydöst. Det är en hörnlägenhet som har mycket naturligt ljus under hela året, och dessutom havsbrisen som svalkar hela lägenheten även under de varmaste dagarna. Under de svalare dagarna på året kan du njuta av de elradiatorer som är installerade i rummen.
Inredningen och fönsterluckorna i trä ger en speciell atmosfär till bostaden.

Läge precis vid havet, bara 110 meter skiljer dess terrass från Medelhavet, och några steg bort hittar vi den berömda La Mata-stranden. Promenadavstånd 5 minuter till parken Cabo Cervera som har ett café och bar med pool, tennisbana och boule-banor.
Bra restauranger, affärer öppna året runt och många andra tjänster finns nära till hands.

Välkommen att kontakta oss för mer information.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google