Helrenoverad lägenhet i historiska Villajoyosa

Helrenoverad lägenhet i historiska Villajoyosa
SÅLD 149.000- Euro - Lägenhet, Byhus
Villajoyosa 352 45 m² 1 Sovrum 1 Badrum

Helrenoverad lägenhet belägen i hjärtat av gamla stan, och bara två minuters promenad från den stora sandstranden Playa Centro. Bostaden ligger två trappor upp från gatuplanet och består av allrum och kök i öppen planlösning, balkong i sydläge, ett fullt utrustat badrum med dusch och ett separat sovrum med glasvägg för att ge ljus och rymd i lägenheten. Luftkonditionering. Byggnaden har en gemensam takterrass, yta 16 m², helt nybyggd och tillgänglig för de två lägenheterna i huset. Ingen hiss.
Fastigheten genomgår för närvarande renovering och ombyggnads- och leveranstid beräknas till slutet av året.
Missa inte detta utmärkta tillfälle för din egen njutning och/eller som en investering för semesteruthyrning

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd