Första linjen vid stranden i Villajoyosa

Första linjen vid stranden i Villajoyosa
RESERVERAD 150.000- Euro - Lägenhet
Villajoyosa 414 64 m² 2 Sovrum 1 Badrum 1981 Byggår

Tillfälle! Lägenhet i sydläge med havsutsikt och 50 meter från stranden.
Allrum, kök, 2 sovrum och 1 badrum. Från både allrum och ett sovrum är utgång till 12 m² terrass. Säljs möblerad. Våning 2 av 4. Fastigheten har inte hiss. Från den översta våningen på fastigheten finns också en entré som kommunicerar direkt med staden eftersom du kan komma åt vägen som når centrum, till mataffärer, apotek, butiker, med mera. Läge intill fiske- och småbåtshamnen. Flera utmärkta restauranger finns i närheten. Idealiskt för semester, uthyrning och en bra investering.

Välkommen till vårt närliggande kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag. Varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa har 13 stränder, varav Playa Paraiso, med en längd av 1060 meter, finns precis intill detta bostadsområde. Playa Paraiso har belönats med en blå flagga och har tillgång för handikappade. Stränder intill är Bon Nou, Cala Mallaeta, el Asparalló och La Caleta.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladfabrik Valor med chokladmuseum.
Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Hållplats för spårvagn, TRAM, finns 800 meter från bostadsområdet, avgång varje halvtimme från Alicante och går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Dénía.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd