Fantastisk takvåning i Villajoyosa, Costa Blanca

Fantastisk takvåning i Villajoyosa, Costa Blanca
665.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 259 194 m² 4 Sovrum 4 Badrum 1 plats för bil 2008 Byggår 116

Takvåning med havsutsikt och endast 150 meter till havet. Stort vardagsrum, matrum, modernt kök, 4 sovrum, 3 badrum och 1 toalett. Flera härliga terrasser varav stor takterrass, läge främst mot väster och med underbar utsikt över havet och bergen. Central luftkonditionering, fönster med isolerglas, eldrivna jalusier, automatiska markiser med sensorer samt alla vitvaror. Vattenfilter för mjukare vatten installerat samt filter för dricksvatten. Egen hiss i bostaden binder samman de två planen. Mycket hög standard på material och utförande i bostaden. Byggd yta 194 m². Terrasser total yta 116 m². Ursprungligen två lägenheter som har byggts om till en stor takvåning.
I priset ingår 2 parkeringsplatser och 2 förrådsrum i källarplan. Byggnadsår 2008.
Gemensamma områden med stor pool, trädgård, gym, samlingsrum med terrass. Vaktmästare. Mycket välskött bostadsförening.

Vänligen kontakta oss för mer information. Vi har kontor i Villajoyosa och ger er privat visning av lägenheten och området.

Tidigare pris 690 000 euro.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd