Fantastisk takvåning i Playa Flamenca, Torrevieja syd

Fantastisk takvåning i Playa Flamenca, Torrevieja syd
179.000 Euro - Lägenhet, Takvåning
Torrevieja 1295 68 m² 2 Sovrum 1 Badrum 1 plats för bil 2011 Byggår

I området El Bosque, mellan Playa Flamenca och Punta Prima, ligger denna trevliga lägenhet som består av ett rymligt vardagsrum, kök i öppen planlösning, 2 sovrum med inbyggda garderober och ett stort badrum med duschkabin och dubbla handfat. Från det ljusa vardagsrummet har du tillgång till en 16 m² terrass mot sydost med imponerande utsikt över Medelhavet och det gemensamma poolområdet. Vid ingången till lägenheten finns också en stor 35 m² stor terrass mot nordväst. Härifrån leder en trappa den fantastiska takterrassen på 68 m² med en ännu bättre utsikt. Denna ovanliga lösning med stora terrasser i olika riktningar innebär att lägenheten är en praktisk och bekväm plats året runt. Du kan alltid hitta både sol och skugga hela dagen. Lägenhet på våning 4 och 5 i byggnad som har hiss.
Residenset El Bosque erbjuder en stor gemensam trädgård och magnifik pool.
Takvåningen säljs fullt möblerad, utrustad med luftkonditionering, fiberinternet och privat carport.

Lägenheten har ett idealiskt läge i Playa Flamenca med kort gångavstånd till havet, stormarknader och många restauranger. Det populära köpcentret Zenia Boulevard ligger också inom gångavstånd. Om du gillar golf så finns inom tio kilometer inte mindre än tre välkända banor.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd