Etagevåning med havsutsikt i Dénia

Etagevåning med havsutsikt i Dénia
233.500 Euro - Lägenhet, Takvåning
Ref.nr: Denia 252 120 m² 3 Sovrum 2 Badrum

Takvåning i 2 plan nära den 2 mil långa sandstranden. Entréplanet har allrum med utgång till den 25 m² stora terrassen mot öster med utsikt över havet, bergen, landskapet och poolområdet, 1 sovrum, 1 badrum med dusch och separat kök med grovkök.
På övre våningen finns 1 badrum och 2 sovrum med utgång till terrass med utsikt över havet och berget Montgó. Bostaden har central luftkonditionering kyla och värme. I priset ingår p-plats i garage, förråd och utomhus parkering. Lägenheten, som säljs delvis möblerad, ligger på våning 4 i fastigheten som har hiss.
Föreningen har gemensam pool, trädgård och lekplats. Knappt 4 km till centrum i Dénia, 500 m till stranden och nära till alla bekvämligheter och bekvämligheter.

Från hamnen i Dénia går det dagliga turer till Mallorca, Ibiza och Formentera.
Dénia trafikeras av ett lokalt tåg, den s.k. Trammen, med stopp vid alla orter utefter kusten ända till Alicante centrum.
Bra flygförbindelser från Alicante och Valencia. Båda nås med cirka 1 timmes bilkörning på motorvägen AP 7.

Klicka här för information om Dénia med omnejd.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google