Charmig lägenhet i Alicante centrum

Charmig lägenhet i Alicante centrum
RESERVERAD 249.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Alicante 496 111 m² 2 Sovrum 2 Badrum 1920 Byggår

Nyrenoverad lägenhet i Alicante centrum nära saluhallen, Mercado. Allrum med 2 balkonger och kök i öppen planlösning, en liten hall som leder till 2 sovrum med inbyggda garderober, 2 badrum varav ett med dusch och det andra med badkar.
Genom korridoren och ett av sovrummen är det tillgång till en terrass på 16 m² som vetter mot en mycket tyst och ljus, öppen innergård. Central luftkonditionering i alla rum. Lägenheten säljs utan möbler.
Våning 1. Byggnad i tre våningar med fyra lägenheter. Ingen hiss.
Det är en gammal byggnad som byggdes år 1920 med bibehållen karaktär såsom den imponerande fasaden, högt i tak med träbjälkar, golv med stengodsplattor i original, trädörrar och stenväggar. I det här huset har alla dessa element respekterats och därför behåller det all charm med några moderna detaljer som har lagts till i den senaste renoveringen som slutfördes i februari 2020.
Tidigare pris 269 000 euro.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google