Byhus med takterrass i Villajoyosa

Byhus med takterrass i Villajoyosa
199.000- Euro - Lägenhet, Byhus
Villajoyosa 434 100 m² 2 Sovrum 1 Badrum

Hus beläget i den äldre delen av Poble Nou. Huset renoverades år 2017 och består av två våningar samt takterrass. Allrum och kök i öppen planlösning, 2 sovrum och ett badrum. En trappa upp till rymlig takterrass med kök. Luftkonditionering.
Huset ytterligare ett utrymme beläget på bottenvåningen som är helt öppen planlösning med möjlighet att göra en fristående lägenhet.

Välkommen till vårt kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, spårvagn eller buss. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 700 meter från bostaden. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Dénía

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd