Byhus med havsutsikt i Villajoyosa

Byhus med havsutsikt i Villajoyosa
170.000- Euro - Radhus, Byhus
Villajoyosa 409 60 m² 2 Sovrum 1 Badrum

Hus i tre våningar i den nedre delen av gamla stan i Villajoyosa.
Entré från gatuplanet och en trappa upp till allrum med balkong och kök i öppen planlösning. Andra våningen har ett rymligt sovrum med balkong och ett badrum. På översta våningen finns ytterligare ett rum intill takterrassen där du kan njuta av sol och utsikt över havet och parkområdet vid floden. Huset har balkonger och fönster i alla rum.

Kort promenad till stranden och strandpromenaden med restauranger och barer, avstånd till stranden 130 meter.

Välkommen till vårt kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Till den fina sandstranden i stadens centrum är det 130 meter.
I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag. Varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa har 13 stränder, varav Playa Paraiso, med en längd av 1060 meter, finns precis intill detta bostadsområde. Playa Paraiso har belönats med en blå flagga och har tillgång för handikappade. Stränder intill är Bon Nou, Cala Mallaeta, el Asparalló och La Caleta.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning, Valor och här finns ett chokladmuseum.
Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Hållplats för spårvagn, TRAM, finns 900 meter från bostadsområdet, avgång varje halvtimme från Alicante och går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd