Byhus i gamla stan, Villajoyosa

Byhus i gamla stan, Villajoyosa
115.000 Euro - Radhus, Byhus
Ref.nr: Villajoyosa 325 60 m² 2 Sovrum 1 Badrum

Tvåvåningshus med hörnläge mitt i den gamla stadsdelen av Villajoyosa. Bottenvåningen har ett litet allrum, kök och ett badrum. På andra våningen finns 2 sovrum med balkong. Det ena sovrummet har ett loft med ytterligare sovplats. En trappa upp till en takterrass med utsikt över stadsdelen. Högt i tak i hela huset. Luftkonditionering är nyligen installerad.
Till den fina sandstranden i stadens centrum är det endast 150 meter.
Gott om restauranger och barer i området. Flera mataffärer. Staden har en saluhall och marknad varje torsdag.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det bara 35 minuters bilresa. Pendeltåg går varje halvtimme från Alicante centrum och stannar 500 meter från bostadsområdet i Villajoyosa.
Tåget går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google