imageb48f3a
Vi gläder oss åt att vi nu som ombud för CASER kan erbjuda våra kunder mycket förmånliga priser för utländska medborgare i Spanien. 

CASER är ett av de största och snabbast växande försäkringsbolagen i Spanien. De har över 70 års erfarenhet i Spanien i alla delar av försäkringsverksamheten. De är nu störst på hus och hemförsäkringar för utlänningar.

Sedan 2005 har de specialiserat sig på fast och fritidsboende utlänningar som behöver försäkring av hus & hemförsäkring, bilförsäkring, privat sjukförsäkring, livförsäkring, olycksfallsförsäkring, personlig ansvarsförsäkring m.m.

Låt oss ge dig ett kostnadsförslag på våra försäkringar utan kostnad och förbindelse.

 

HUS & HEMFÖRSÄKRING

Om du vill att ditt spanska hem ska vara väl försäkrat till ett bra pris, allt detta genom det näst största försäkringsbolaget när det gäller hemförsäkringar till utlänningar  i Spanien, då är Caser Home som gjord för dig.

 

BILFÖRSÄKRING

Om du är en utlänning som kör ett fordon registrerat i Spanien, kommer du att älska vår bilförsäkringar. Vi erbjuder dig bra skydd till mycket konkurrenskraftiga premier. Du får full bonus även om du har haft skador i Sverige.

Vi erbjuder dig fullt försäkringsskydd.
• Flexibilitet i att teckna försäkringar: du kan välja det som uppfyller dina behov bäst.
• Akut vägassistans, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året för fordonet och passagerarna.
• Du är fri att välja verkstad där du vill reparera din bil.
Goda rabatter för utländska kunder.

 

PRIVAT SJUKFÖRSÄKRING

Varför en privat sjukförsäkring?
Det finns flera skäl till beslutet att teckna en privat sjukförsäkring som har dessa fördelar.
– Med en privat sjukförsäkring kan du undvika väntetider och får tillgång till snabb diagnos och vård på den sjukvårdsinrättning du   väljer. Med en privat sjukförsäkring kan du välja en  specialist utan tillstånd från en primärvårdsläkare.

Quality Care är trygg, bekväm och personlig.

En privat sjukförsäkring, samt erbjuder möjligheten att välja från en lista av de mest respekterade och prestigefyllda specialister för att ta hand om din hälsa.
– En eget rum med komfort och bekvämlighet för dig och din familj.
– Ett andra läkarutlåtande vid en allvarlig sjukdom av specialister som erbjuds av försäkringsgivare.
– Tillgång till avancerade hälsokontroller.

 

FÖRETAGSFÖRSÄKRING

Som entreprenör finns det alltid tuffa beslut som ska fattas. Men när det gäller att försäkra ditt företag, som kanske är din huvudsakliga inkomstkälla, måste du se till att du har rätt försäkring innan något verkligen händer. Om du behöver teckna en bra försäkring med en konkurrenskraftigt premie är Caser Business ett bra val.

 

Som ombud för CASER kan vi erbjuda våra kunder bra service och mycket konkurrenskraftiga priser på era försäkringar i Spanien. Vi hjälper er att avsluta era gamla försäkringar om ni tycker att vi kan erbjuda billigare och bättre försäkringar.

Låt oss ge dig ett kostnadsförslag på våra försäkringar utan kostnad och förbindelse.

Ni når oss på info@costablancahem.com eller ring +34 693 853 628 

VÄLKOMMEN MED ER FÖRFRÅGAN! 

För er som redan har tecknat försäkring.

VID PROBLEM ring CASER JOURTELEFON +34 902 352 035  engelska och spanska