Sierra Cortina i Finestrat

Sierra Cortina i Finestrat


1 utsikt

Utsikt från Sierra Cortina över Benidorm och Medelhavet

Sierra Cortina är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca.

Det är planerat och byggt enligt högsta normer, och med en omfattande sport- och fritidsanläggning där det finns Spa, gym, tennisbanor och paddeltennis. Närhet till tre golfbanor. Villaitana med två 18hålsbanor designade av Jack Nicklaus, Sierra Cortina Pitch and Putt och den nyöppnade Campana Golf på vägen mot Finestrat.
Inom området finns även en mycket utmärkt restaurang.

Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen. Sierra Cortina är ett bostadsområde för dem som vill ha fördelarna med att bo i ett lugnt område men ändå nära alla bekvämligheter och havet.
Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och La Marina köpcenter med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger.

Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 10 minuter till den vackra Poniente stranden gör detta till ett av de mest populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för året-runt boende. Besök rekommenderas!