Radhus nära golf i Finestrat , Costa Blanca

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ref. nr : Benidorm 269

BANK 174.500 Euro - Radhus
Ref. nr: Benidorm 269 105 m² 3 Sovrum 1 Badrum Skriv ut

Radhus i Sierra Cortina, strax väster om Benidorm. Huset som har hörnläge är i två våningar och består av allrum, separat kök, 3 sovrum, 2 badrum och en gästtoalett. Privat liten trädgård. Gemensamt grönområde och pool. Byggt 2002. Kostnad för det gemensamma ca 800 euro/år. Fastighetsskatt 827 euro/år. (Prissänkt, tidigare pris 193,900 euro)

I bostadsområdet Sierra Cortina finns sportanläggning med tennisbanor, gym, spa och restaurang. Det stora shoppingcentret La Marina finns i närheten med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Kommunen Finestrat kilar in sig ända ner till stranden mellan Benidorm och Villajoyosa. Den fina gamla byn Finestrat ligger 5 km upp i bergen.

Några av de bästa sandstränderna på Costa Blanca finns i inom ca 10 minuters bilresa, exempel La Cala de Finestrat, Playa Poniente och Levante samt Villajoyosa stranden. Flera golfbanor finns inom 10 minuters bilresa, bland andra golfbanan Villaitana med 2 stycken 18-hålsbanor i mycket hög klass och den nybyggda Puig Campana Golf.

Närheten till Benidorm gör att man har ett fantastiskt utbud av restauranger för alla smaker, ett stort nöjesutbud med barer, musikshower, diskotek, utmärkt shopping, en stor nöjespark äventyrslandet Terra Mitica, två stora vattenland och djurparker.

Det finns många små spännande byar att upptäcka om man tar en biltur upp i bergen. Stora möjligheter finns till ett rikt friluftsliv. Förutom fina stränder för alla smaker finns mängder av natursköna utflyktsmål och vandringsleder med bergstoppar på upp till 1400 meter finns alldeles in på knuten.

Viktig information

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris.

Karta från Google