Lägenhet i Villajoyosa, Alicante

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Ref. nr : Villajoyosa 146

SÅLD 57.000 Euro - Lägenhet
Ref. nr: Villajoyosa 146 95 m² 3 Sovrum 1 Badrum
 
 Spara som favorit
Skriv ut

Lägenhet 300 meter från stranden i Villajoyosa, Alicante. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong, separat kök, 3 sovrum och 1 badrum.
Läge mot syd med lite havsutsikt. Våning 4. Fastigheten har ingen hiss.
Nära till all service. Kostnad för det gemensamma 25 €/månad.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 300 meter från bostadsområdet, vid hållplatsen Paradis. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. I det historiska och konstnärliga centrumet, kan vi hitta murar från renässansen och den gotiska kyrkan Levantine i l’Assumpció samt flera torn. Staden är känd för sin chokladtillverkning, Valor och här finns ett chokladmuseum.
Villajoyosa har 13 stränder, men Playa Paraiso, med en längd av 1.060 meter, finns precis intill denna nybyggnation. El Paraiso strand har belönats med en blå flagga och har tillgång för handikappade. Stränderna Bon Nou, Cala Mallaeta, el Asparalló och La Caleta ligger på gångavstånd från Playa Paraiso mindre än en kilometer från bostadsområdet.

Läs mer om Villajoyosa i informationen om orterna.

Viktig information

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris.

Karta från Google