Exklusiv villa i Albir

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • A plan bottenvån
  • B plan övervån
  • C plan takterrass

Ref. nr : Albir 135

  540.000 Euro - Villa
Ref. nr: Albir 135 209 m2 3 Sovrum 2 Badrum Skriv ut

Villan ligger i ett lugnt bostadsområde i Albir. Gångavstånd till stranden, kollektivtrafiken, restauranger och Albir centrum.
Fantastisk utsikt över Alteabukten, gamla staden, Ifachklippan i Calpe, bergen Sierra Helada och Sierra Aitana.

Villan som är under konstruktion har unika egenskaper för unika människor.
Kvalitet, komfort och design av högsta klass. Robust och tålig (jordbävningssäkrad) struktur med armerade betongväggar och byggt i traditionell tegelteknik. Isolering i väggar, golv och tak. Fönster och dörrar med termoglas. Allt för att spara kostnader för värme och kyla, samtidigt som det kommer att ge maximal komfort. Golvvärme och kyla från effektiv värmepump och solvärme för varmvatten ger maximalt utnyttjande av varje kilowatt som används.
Lättskött trädgård med automatisk bevattning, automatiska garageportar, egen pool, video intercom, förinstallerat hemmabiosystem, telefon, TV och internet, och ett modernt kök.
Våra arkitekter anpassar bostäder för din smak och dina behov. Alltid i syfte att få vintersol och skydd för varma somrar med naturlig ventilation.

Byggd yta 250 m².Boyta 206,8 m2. Tomt 447 m2- Sovrum 3. Badrum 2. Eget garage och egen pool.

Läs om Albir i informationen.

Viktig information

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris.

Karta från Google